TURURI DE MĂNĂSTIRI

Născându-ne și crescând în această zonă, noi ne mândrim să arătăm oaspeților noștri din moștenirea deosebită a Bucovinei. Acesta este motivul pentru care am creat diferite tururi, începând cu cel scurt, de jumătate de zi, care ajunge la cele mai impresionante 4 mănăstiri pictate, și terminând cu pachete extinse care explorează în detaliu patrimoniul cultural bucovinean. Dați-ne de veste despre gândurile și dorințele dumneavoastră legate de această regiune și vom veni cu o propunere dedicată.

Ce spun clienții noștri:

Noi doi am stat la Irene’s Hostel (personal foarte amabil) și cei de acolo s-au ocupat de turul la mănăstiri. A fost o excursie de o zi în care un ghid ne-a dus pe la cel mai bine păstrate mănăstiri pictate, la atelierul de ceramică neagră, cât și la un restaurant foarte bun cu specific românesc și o priveliște încântătoare asupra văii.

Profit de această ocazie pentru a mulțumi ghidului nostru, Adrian, pentru toate explicațiile pe care ni le-a dat, pentru toate răspunsurile, pentru cunoștințele sale remarcabile cu privire la mănăstiri, religie, dar și la viața localnicilor. Am învățat mai multe în această excursie de o zi decât în cele două săptămâni precedente ale șederii noastre în România. Mulțumesc din nou, Adrian.

Vezi comentariile clienților pe TripAdvisor

HelloBucovina Travel & Tours SRL

Str.Trandafirilor Nr.12
720069 Suceava, Romania

mobil (004) 0744 29 25 88
call-on-skype hellobucovina
call-on-whatsapp (004) 0744 29 25 88

email    hellobucovina@gmail.com
web      www.hellobucovina.com

Cum

putem să ajutăm

azi?